Media

Här kan du ta del av ett urval av de olika artiklar och inslag, där Retrospective Motorsport medverkar.

Innehållet uppdateras löpande.  Dessutom kommer vi så fort vi hinner att uppdatera med en mängd olika artiklar och TV-inslag, som vi redan medverkat i.

Skandinaviens största tidning om klassiska bilar och motorcyklar,
Classic Motor Magasin,  följde  oss i förberedelser ochunder  24-timmars på  Le Mans. Artiklar både på webben och i tidningen om den härliga historien från 1959, dels om våra renoverings vedermödor  med bilen. Samt självklart ett reportage från tävlingen.  

Nu tar vi nya tag och renoverar en Formula Vee tillsammans med Classic Motor, i en artikelserie som berättar historien om världens största racerbilsklass och hur vi hittade och renoverade en känd gammal Fvee racer.

Tidningen Klassiker, med bl.a. Claes Johansson, känd profil i två-taktskretsar, med såväl mopeder som Saab-husbussar på repetoaren skriver också om vårt Le Mans projekt i nummer 6 2008. 
Dessutom mycket läsvärt om klassiska rallycupen, som ju tilltalar oss nästan lika mycket som Le Mans.

Motormagasinet, väletablerad branschtidning, som vänder sig i första hand till motorbranschföretag och deras leverantörer, följde också vår Le Mans satsning, likväl som våra vedermödor i Midnattssolsrallyt.

 1